Stap in de wereld die biogas heet met de gratis webinars van de Bert Online Biogas Academy

15 juni 2020

Blake

Uncategorized

0

Geïnteresseerd in biogas en wat dit voor u kan betekenen? Hebt u al een biogasinstallatie maar wilt u zich verdiepen? Of bent u betrokken bij een biogasproject? Via de gratis webinars van de Bert Online Biogas Academy leert u de biogas basics, waarna u de mogelijkheid heeft om zich verder te verdiepen in de verschillende aspecten van biogas. Elke maandag of donderdagmiddag om 2 uur bent u van harte welkom! De gratis (Engelstalige) webinars, die 40 minuten duren, worden gegeven door een biogas expert en zijn interactief. Al uw vragen worden mondeling beantwoord. Deze webinars bieden u natuurlijk ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere geïnteresseerden zodat u ervaring en kennis uit kunt wisselen. Wacht dus niet langer, ga naar www.boba.bio, meldt u aan en stap binnen in de wereld die biogas heet!

Post by Blake